David Bustamante se sincera sobre la seva situació econòmica

“Les he passat de tots els colors durant la pandèmia”, assegura el cantant

David Bustamante mai ha estat gaire amant de parlar de la seva vida privada, o de donar entrevistes en mitjans de comunicació especialitzats en el món del cor. Però ara que es troba participant a ‘Marterchef’, el cantant càntabre ha donat una entrevista al diari ‘El País’ on se sincera sobre la seva situació econòmica. En l’entrevista, el cantant assegura que se sent identificat amb l’etiqueta de “classe obrera”: “Jo ho continuo sent, igual que tota la meva família. Faig més hores que ningú, viatjo, m’esforço, em fa mal tot el cos perquè he d’estar en forma per a oferir bona qualitat en els meus concerts. Jo continuo sent un treballador total: un autònom que lluita”.

En aquest línia, Bustamante insisteix: “Les he passat de tots els colors durant la pandèmia, a mi ningú m’ha regalat res, ni tinc un cognom noble ni un sou vitalici ni ajudes de cap mena. Aquí, o treballar o s’acaba tot”. A més, també fa referència a la seva salut: “He anat a teràpia perquè hi ha certs moments en els quals la teva vida pateix canvis dràstics i acudir a un professional és totalment positiu. Són aquí per a ajudar-te a trobar el fons dels problemes. Fa molt de bé”.

David Bustamante visita 'El Hormiguero' - Antena 3
David Bustamante | Antena 3

Preguntat per quin ha estat el moment més dur de la seva vida, el cantant respon: Els mesos de confinament van ser terribles. Corria del saló a la meva habitació com un boig. Haver d’ajornar una gira i estar tant de temps sense pujar a l’escenari va ser realment dur, sense veure a la meva gent, al públic. Jo necessito estar en contacte amb ells i al final un es torna addicte a l’aplaudiment sense adonar-se. Per això en aquesta professió ningú es vol jubilar”.

Nou comentari