El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pitjor Sant Valentí de David Bisbal i Rosanna: els roben el menjar i es queden sense llum
  • CA

Les parelles de famosos han celebrat Sant Valentí i n’han deixat constància. Entre elles, la formada per David Bisbal i Rosanna Zanetti, que donaven la benvinguda a la seva segona filla en comú el passat mes d’octubre. El problema? Que el seu dia dels enamorats no ha estat rodó precisament. I és que aquest diumenge han patit un robatori i se’ls hi ha anat la llum. Uns problemes que se sumen als problemes per dormir la nena i el confinament perimetral en el qual segueixen immersos.

Ho han explicat en uns vídeos en els quals apareixen estirats al llit amb le petita en braços: “Expliquem què ens ha passat? Que la nena no s’adorm, que hem demanat menjar per emportar i ens han robat la meitat de la comanda, que estem en un confinament perimetral i que ens hem quedat sense llum fa un parell d’hores. Què més podem demanar?”, ironitzava la parella.

David Bisbal i Rosanna Zanetti expliquen el malson que han viscut en aquest dia de Sant Valentí / Instagram

Il·luminats per una llanterna, confiaven que tot se solucionés aviat. No han perdut el somriure, per això, i han omplert Instagram igualment de fotografies ben maques que evidencien com d’enamorats que estan. Un dia de Sant Valentí estrany i ple de contratemps que recordaran amargament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa