El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Bisbal: “És dur, la família encara no ha pogut conèixer la meva filla”
  • CA

David Bisbal ha rebut un premi de LOS40 Music Awards, un nou guardó que arriba en el 20è aniversari de la seva carrera musical. La vida del cantant va canviar radicalment gràcies a Operación Triunfo, que l’ha ajudat a convertir-se en una de les estrelles internacionals més reconegudes d’Espanya: “Estic molt content perquè aquest és un reconeixement cap a mi i també cap a la feina dels meus companys. Aquest ha estat un any dur, però també hem compartit moltes coses”.

“Cumplir anys en la música m’aporta molta alegria. Em sento amb més experiència i segueixo acumulant moments meravellosos”, reconeix.

El d’Almeria ha concedit una entrevista a El Mundo en la qual també ha parlat del naixement de la seva tercera filla, Bianca, que naixia el mes passat: “Ha aportat una felicitat immensa en un any molt complicat. És cert que ens està donant guerra… És més tranquil·la que Matteo, per això, que és un terratrèmol. El naixement de la petita ha estat una notícia fantàstica dins del nucli familiar. Això sí, a causa de la pandèmia la meva família encara no ha pogut venir a conèixer la meva filla… Ha estat dur, però no ens ha quedat més remei que ser responsables i cuidar-nos”.

David Bisbal i Rosanna presenten la seva filla / Europa Press

“Només espero que les famílies ens puguem reunir aquest Nadal. Amb totes les mesures de seguretat, però que no sentim aquesta inseguretat de no saber si ens podrem veure tots. Això és el que a mi m’agradaria…”, desitja un David Bisbal molt familiar. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa