Cynthia Martínez denuncia l’ex: “Em pegava i em tancava a l’habitació”

Cynthia Martínez s’ha donat a conèixer a Secret Story, el reality de Telecinco que ha fet servir com a aparador perquè els teleespectadors més tafaners veiessin que és molt més que la noia que assegura haver tingut una aventura amb el torero Canales Rivera. Ella ha estat l’última expulsada, el que la revista Lecturas ha aprofitat per preguntar-li sobre els episodis més durs de la seva vida. No ha defraudat, tenint en compte que ha revelat que va ser maltractada per la seva exparella: “Vaig conèixer un empresari molt poderós quan jo estava molt endeutada. Ell em va ajudar a sortir del forat i realment es va comportar com un príncep blau. Em va comprar un cotxe, roba, estava molt atent i em cuidava, m’enviava missatges romàntics… Però un dia el seu comportament va canviar de manera radical. Tot va derivar en una relació abusiva que va fer que jo deixés d’estimar-me, a no entendre per què em maltractava quan jo li havia donat tot. Va ser una etapa molt dura en la que vaig deixar de menjar, em pegava i em tancava a l’habitació. Vam estar així durant un any, fins que vaig conèixer un noi que es va convertir en el meu àngel”.

L’ex Miss Barcelona també ha parlat, com era d’esperar, sobre la presumpta aventura que va tenir amb Canales Rivera. Ell sempre ha negat que sigui cert, però ella segueix mantenint que van tenir relacions: “Em va costar molt decidir-me a explicar-ho i a accedir a concursar a Secret Story. Tinc una clínica estètica a Barcelona, acabo de conèixer el meu xicot… Sense el seu suport no hauria entrat. Canales nega que tinguéssim cert, el que fa que em senti com una autèntica porqueria per culpa de la imatge que està projectant de mi. Jo vaig tenir un affaire amb ell mentre Canales tenia una relació amb Isabel Márquez. Ara bé, vull deixar clar que la meva decisió d’entrar a concursar no estava condicionada amb si ell acudia o no. Quan vaig veure que ell negava haver tingut alguna cosa amb mi va ser una de les pitjors setmanes de la meva vida”.

Cynthia Martínez, molt afectada durant el concurs a Secret Story / Telecinco

Una entrevista molt sincera que deixa clar que Cynthia no ha viscut uns últims anys fàcils per culpa d’una relació tòxica amb un home que la maltractava poc abans de tenir una aventura amb un famós amb parella que ara nega haver tingut res amb ella. Ara caldrà veure si aprofita la tirada mediàtica per seguir apareixent a televisió o si abandona aquest món per centrar-se en la feina a la clínica.

Nou comentari