Es filtra el sou milionari que oferien a Cifuentes per ‘Supervivientes’

Cristina Cifuentes ha acaparat un munt de titulars des que es filtrés a la premsa que Telecinco li havia proposat participar en la pròxima edició de ‘Supervivientes’. Després d’uns dies de negociacions, l’expresidenta de la comunitat de Madrid finalment hauria declinat l’oferta. La repercussió mediàtica d’aquest oferiment de la cadena l’ha portat, fins i tot, a una entrevista al ‘Sábado Deluxe’ en la qual va confessar que no ho va passar gens bé durant la seva vida política: “He arribat a rebre amenaces de mort“.

Ara està molt més tranquil·la, per la qual cosa no ha volgut tornar a col·locar-se al centre de la diana mediàtica: “No participaré a ‘Supervivientes’. Vull mostrar el meu profund agraïment, així mateix, a la productora i a Mediaset per l’interès mostrat per comptar amb la meva participació”.

Cristina Cifuentes a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Cristina Cifuentes a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

No va voler donar detalls de l’oferta que li havien fet. Quants diners li oferien a canvi d’anar a Hondures? El diari ‘ABC‘ ha aconseguit saber l’elevada xifra que va posar la cadena sobre la taula. L’any passat Isabel Pantoja va ser el fitxatge estrella del reality, per la qual cosa va cobrar 45.000 € setmanals. Uns diners que també haurien ofert a Cifuentes després que rebutgés la primera oferta: 30.000 € cada setmana.

Cifuentes hauria rebutjat cobrar 45.000 € a la setmana, el que hauria suposat un sou milionari de més de mig milió d’euros durant els tres mesos de concurs. Aquests diners no han estat suficients per compensar el dolor que li hauria generat a la seva família: “Els meus fills ho han viscut tot. De fet la meva filla va haver de sortir de les xarxes socials perquè no podia suportar el que llegia”, va explicar a ‘Sábado Deluxe’.

Jorge Javier entrevista Cristina Cifuentes   Telecinco

Jorge Javier entrevista Cristina Cifuentes / Telecinco

No veurem Cristina Cifuentes a ‘Supervivientes’, així que caldrà veure qui és el seu substitut finalment. 

Nou comentari