El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Cifuentes no participarà finalment a ‘Supervivientes’
  • CA

Cristina Cifuentes ha acaparat un munt de titulars aquesta setmana, després que sortís a la llum que Telecinco li ha ofert participar en la pròxima edició de ‘Supervivientes’. Molts mitjans donen per fet que ella ha acceptat i que la veurem passar gana en una illa deserta d’Hondures. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid tornaria per la porta gran, així, al focus mediàtic.

La seva dimissió la va allunyar de la televisió, un món on va tornar el mes passat per concedir una entrevista a ‘El Programa de Ana Rosa’ i parlar a ‘Sálvame’ de la seva col·laboració en el llibre de Carlota Corredera. Vol tornar a guanyar expectació mediàtica?

Cristina Cifuentes ofereix una roda de premsa / Europa Press

‘Look’ ha aconseguit les seves primeres declaracions parlant al respecte. Confirma la seva participació en el reality? “Hi ha interès, sí, però jo no he signat res encara”. La política trenca el seu silenci per confirmar que la cadena vol comptar amb ella, però demanava calma perquè encara no ha signat el contracte i el fitxatge no és oficial.

La notícia és una bomba, el que ha provocat que rebi una allau de preguntes i comentaris. La productora és conscient que necessita un reclam atractiu, especialment després del triomf d’Isabel Pantoja. Serà Cifuentes la seva successora? Fonts properes afirmen al mitjà que les reunions sobre la negociació de la participació de Cifuentes van molt bé: “A la productora compten amb ella”.

Aquesta tarda, però, Cifuentes ha escrit un parell de tuits amb els quals confirma que finalment ha decidit declinar l’oferta: “Aprofito per aclarir aquestes informacions i comunicar que no participaré en aquest programa. Vull, així mateix, mostrar el meu profund agraïment a la productora i a Mediaset per l’interès mostrat per comptar amb la meva participació en un programa al qual desitjo moltíssim èxit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa