El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Cifuentes, fitxatge bomba de ‘Supervivientes’
  • CA

En poc més d’un mes Telecinco estrenarà una nova edició de ‘Supervivientes‘, el reality estrella. Ja s’està especulant amb els noms dels primers concursants confirmats, uns famosos que passaran gana a una illa deserta d’Hondures. ‘Look’ ha tret a la llum un dels fitxatges estrella, segurament el més sorprenent: Cristina Cifuentes. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid estaria negociant amb la cadena la seva participació, el que suposaria una autèntica bomba mediàtica. Asseguren que ella ha acceptat l’oferta i que només li queda signar un contracte que es dona per fet.

Cifuentes va abandonar la política després de l’escàndol del títol del màster i el robatori de cremes. Des de llavors s’ha mantingut en un segon pla, encara que l’hem vist públicament en alguna entrevista a ‘El programa de Ana Rosa’. Fins i tot va acudir a ‘Sálvame’ el mes passat per parlar de la seva col·laboració en el llibre de Carlota Corredera. Unes aparicions a Telecinco que només hauria suposat el principi de la seva relació contractual.

Cristina Cifuentes a 'Sálvame' : Telecinco

Cristina Cifuentes a ‘Sálvame’ / Telecinco

El fitxatge de Cifuentes ha produït un autèntic terratrèmol a la xarxa, tot generant un munt de comentaris al respecte. Ella encara no s’ha pronunciat al respecte, però ha publicat una foto d’un bosc que ha acompanyat d’un missatge molt revelador: “Respira”. Significa això que necessita calma després de l’allau de comentaris preguntant-li sobre la seva presumpta participació a ‘Supervivientes’?

Caldrà veure si el pròxim paisatge que visiti serà una platja d’Hondures. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa