El Món
Cristina Cifuentes, fitxatge bomba de ‘Supervivientes’

En poc més d’un mes Telecinco estrenarà una nova edició de ‘Supervivientes‘, el reality estrella. Ja s’està especulant amb els noms dels primers concursants confirmats, uns famosos que passaran gana a una illa deserta d’Hondures. ‘Look‘ ha tret a la llum un dels fitxatges estrella, segurament el més sorprenent: Cristina Cifuentes. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid estaria negociant amb la cadena la seva participació, el que suposaria una autèntica bomba mediàtica. Asseguren que ella ha acceptat l’oferta i que només li queda signar un contracte que es dona per fet.

Cifuentes va abandonar la política després de l’escàndol del títol del màster i el robatori de cremes. Des de llavors s’ha mantingut en un segon pla, encara que l’hem vist públicament en alguna entrevista a ‘El programa de Ana Rosa’. Fins i tot va acudir a ‘Sálvame’ el mes passat per parlar de la seva col·laboració en el llibre de Carlota Corredera. Unes aparicions a Telecinco que només hauria suposat el principi de la seva relació contractual.

Cristina Cifuentes a 'Sálvame' : Telecinco

Cristina Cifuentes a ‘Sálvame’ / Telecinco

El fitxatge de Cifuentes ha produït un autèntic terratrèmol a la xarxa, tot generant un munt de comentaris al respecte. Ella encara no s’ha pronunciat al respecte, però ha publicat una foto d’un bosc que ha acompanyat d’un missatge molt revelador: “Respira”. Significa això que necessita calma després de l’allau de comentaris preguntant-li sobre la seva presumpta participació a ‘Supervivientes’?

Caldrà veure si el pròxim paisatge que visiti serà una platja d’Hondures. 

Nou comentari

Comparteix