El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Entrevista bomba: Cristina Cifuentes, per sorpresa a ‘Sábado Deluxe’

Cristina Cifuentes ha estat en boca de tots durant aquesta setmana. Després de mesos allunyada dels mitjans de comunicació, ha reaparegut per la porta gran en rebre una trucada de Telecinco. Què volien? Oferir-li molts diners a canvi de la seva participació a ‘Supervivientes’. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid s’ho hauria pensat, però finalment ha declinat l’oferta en veure el boom mediàtic que l’envoltava.

El seu fitxatge hauria suposat una autèntica bomba i un reclam molt gran d’audiència. No podrem veure-la en banyador barallant-se amb famosos per menjar, però això no vol dir que hagi decidit tornar a desaparèixer. I és que els col·laboradors de ‘Sálvame’ han anunciat que l’han convençut: aquesta nit concedirà una entrevista molt esperada a ‘Sábado Deluxe’.

Cristina Cifuentes, entrevistada al 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Cristina Cifuentes, entrevistada al ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

“Brutal, inesperada, sense paraules i increïble”. Així han qualificat des de ‘Sálvame’ l’entrevista que tenen preparada per a Cifuentes. L’objectiu és preguntar-li sobre les negociacions que ha mantingut amb Telecinco aquestes últimes setmanes. Per què ha acabat declinant l’oferta d’anar a ‘Supervivientes’?

De ben segur que aprofiten la seva presència per preguntar-li sobre la seva nova vida després de la dimissió. A què es dedica actualment? Té novetats a la seva vida personal? Com ha canviat la seva vida ara que ha passat un any de la seva retirada política?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa