Karlos Arguiñano ha construït una família nombrosa juntament amb la seva dona, Luisi Ameztoy. Pares de set fills, sis d’ells els tenen col·locats en algun dels seus negocis. Després de tantíssims anys en la cuina i la televisió, la fortuna que han amassat és immensa i tots els nois i noies han estat llestos i se n’han aprofitat, és clar, sigui treballant en el restaurant o en el programa d’Antena 3. Joseba Arguiñano està seguint els seus passos com a xef i amb un reconeixement bastant bo, per exemple. Ara bé, en aquesta llista destaca un fill en particular que ha volgut desvincular-se del tot de la professió i de les ales dels pares. Ens referim a Txarli, el tercer dels germans i l’únic que no està guanyant diners a costa de ser fill del prestigiós cuiner.
El diari Look ha pogut saber que el jove ha decidit emprendre un camí totalment allunyat d’aquest món, ja que no treballa ni amb ganivets ni amb olles. I què fa? En el seu cas, tracta amb contingut audiovisual. Especialitzat en fotografia, cinema i televisió; ha treballat en produccions famoses com Maixabel i la nova versió de la sèrie El Internado. Pel que sembla, el noi s’està guanyant bé la vida igualment… encara que, segurament, no tant -o d’una manera tan fàcil– com els seus germans.

En les úniques declaracions que ha concedit a la premsa, Txarli Arguiñano confessa que és “molt disfrutón” i que de la seva professió el que més li agrada és l’ambient i l’observació de com es mouen les persones de maquillatge, vestuari o perruqueria. Ha reconegut que, indubtablement, també li agrada cuinar i no dubta a fer-ho quan es reuneix tota la família al celler familiar que gestiona una de les seves germanes. De fet, alguns d’ells han confessat a periodistes que, curiosament, el Txarli és un dels que té més bona mà a la cuina: “No li importa posar-se un davantal i convertir-se en la mà dreta del pare a la cuina. Això sí, sempre a casa i mai coma a una professió“. Raó de més que fa que aquesta decisió d’allunyar-se del món sigui molt sorprenent.
A què es dediquen els altres fills de Karlos Arguiñano?
Com ja s’ha publicat diverses vegades, Eneko -el primogènit- és qui dirigeix la sala del restaurant familiar a Zarauz. L’Igor i la Maria en són els caps de cuina, de la mateixa manera que Joseba s’ha fet cuiner de cert renom i ja compta amb el seu propi programa de cuina especialitzat en postres. Martín, per la seva banda, s’encarrega de la gestió administrativa i les finances de l’hotel-restaurant. Amaia, finalment, està al capdavant del celler familiar K5 Txacolina.
Karlos Arguiñano: "Egun on, buenos días. Disfrutando con los hijos: Eneko, Zigor, Txarli, Martin y Joseba. ¡Qué gustito, Qué placer! Os deseo un buen fin de semana a tod@s". pic.twitter.com/8hTv9FStXt
— Karlos Arguiñano (@karguinano) January 4, 2019
Tots col·locats, d’una manera o d’una altra, en un negoci fructífer del que no vol participar -per un motiu o per un altre- el tercer dels germans. No ha volgut especificar quina és la causa d’aquesta decisió, però sembla que així continuarà de moment mentre aquesta via continuï ajudant-lo a engreixar el compte corrent.