El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Colate confessa que va patir un abús sexual als 13 anys
  • CA

Colate Vallejo-Nágera ha deixat tothom amb la boca amb la publicació d’un llibre on relata les seves memòries, amb el propòsit que el seu fill sàpiga de la seva vida explica en primera persona, i que ningú li expliqui. A aquesta conclusió va arribar després d’intentar treure’s la vida. Va ser quan va pensar a escriure les seves vivències en un llibre. En elles, destaca un tràgic episodi d’abús sexual, segons ha recollit el programa ‘Socialité’, de Telecinco.

Tenia tan sols tretze anys quan Colate va patir un abús sexual per part d’un monitor d’esquí. Aquest episodi el va marcar per sempre i va propiciar que l’empresari deixés el món de l’esport, volent-se allunyar del que li va passar. En aquest llibre, Colate també parla de la seva relació amb les drogues quan estava “involucrat en el món de la nit”. Reconeix que va consumir fins que va rebre un petit toc d’atenció que el va ajudar a posar fre i sortir d’aquest món.

Colate explica tota la veritat sobre la relació amb Paulina Rubio - Europa Press
Colate va ser parella de Paulina Rubio – Europa Press

Colate va estar amb una concursant de OT 1

En el llibre, Colate també parla d’amor. Sens dubte, un platònic va ser Ana Obregón, que finalment va acabar en una bonica amistat. Però, el que ha cridat especialment l’atenció és la relació que va mantenir amb una de les concursants de d’Operación Triunfo 1 durant la gira dels cantants.

El programa que presenta María Patiño s’ha posat en contacte amb algunes d’elles: Verónica, Nuria Fergó, Gisela, Mireia i Natalia, i totes han negat aquesta informació. Descartades elles, queden només Rosa, Chenoa i Geno, però ‘Socialité’ no ha aconseguit contactar amb cap d’elles.

Comparteix

Icona de pantalla completa