‘Sálvame’ revela ara el coeficient intelectual de Miguel Frigenti

"On puntua molt alt és en intel·ligència no verbal", afirma la psicòloga

A ‘Sálvame’ ho tenen clar: es deuen als espectadors i l’espectacle és la seva màxima. Per això ho han tornat a fer: el programa de les tardes de Telecinco ha tornat a revelat el coeficient intelectual d’un dels seus col·laboradors. En aquest cas, es tracta de Miguel Frigenti, qui s’ha mostrat bastant preocupat i nerviós amb el test d’intel·ligència. El col·laborador ha estat un dels últims a contestar a les preguntes de la psicòloga, i al plató s’ha mostrat intranquil abans de conèixer el resultat.

“Al principi m’ha sortit fatal”, ha confessat als seus companys, i ha explicat que tenia moltes respostes a la punta de la llengua, però que algunes no li sortien. Abans de contestar a les preguntes, Frigenti li ha confessat a la psicòloga que ha tingut dèficit d’atenció, i per això, ha hagut de fer més esforç que altres persones.

La inseguretat ha estat clau en el test de Frigenti: “El dubtar de si ho saps o no. Ha d’adquirir més confiança en si mateix”, li ha explicat la piscóloga. “És una cosa que s’acaba reflectint en la intel·ligència“, ha afegit.

I el seu resultat no ha estat un altre que 111 de coeficient intel·lectual! Els seus companys l’han aplaudit al plató: “Bravo Miguel”, li han dit. I ell ja ha pogut respirar tranquil. “On puntua molt alt és en intel·ligència no verbal“, ha destacat la psicòloga.

Nou comentari