El Món
Chelo García Cortés confessa on va ser la seva primera trobada sexual amb José Manuel Parada

Abans de començar el programa ‘Sálvame’, el posterior a l’emissió de l’últim episodi del documental de Rocío Carrasco, la presentadora Carlota Corredera i la tertuliana Chelo García Cortés han pujat en un 600 personalitzat per a anar a felicitar els seus companys del programa ‘Todo es mentira’, que compleixen 600 programes.

Les dues s’han muntat en el cotxe en ple directe i han posat rumb cap al plató del programa que presenta Risto Mejide, on els companys els han rebut amb molt d’afecte.

“Al cotxe 600 li tinc un afecte molt especial”

En un moment tan festiu com aquest, ningú s’esperava la confessió que ha fet Chelo sobre la seva vida sexual amb el qui va ser el seu marit durant tants anys: José Manuel Parada. “Jo al 600 li tinc un especial afecte perquè va ser el lloc on vaig tenir la meva primera trobada (sexual) amb Parada”, ha dit.

Per si de cas no s’havia assabentat tota l’audiència, quan Chelo ha aparcat en el plató de ‘Todo es mentira, també li ha explicat a Risto i als col·laboradors com de bé s’ho passava amb Parada en el seient de darrere del cotxe.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a maig 27, 2021 | 23:01
    M'importa una merda maig 27, 2021 | 23:01
    M'importa una merda tot el que fan els famosets de merda de l'ermot central, ja en tinc prou d'haver-los de mantenir

Nou comentari

Comparteix