El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Posen data a la reaparició de Charlène de Mònaco
  • CA

Charlène de Mònaco no ha aparegut públicament en cap acte oficial des de fa un any, quan la vam veure oculta darrere d’unes grans ulleres de sol i la mascareta en el dia gran del país. Han estat uns mesos molt complicats per al seu estat de salut, molt malmès per culpa d’una infecció que va forçar-la a passar per quiròfan tres vegades durant la seva estada a Sud-àfrica. No es troba en el seu millor moment físic i tampoc psicològic, tal com ha confirmat la casa reial monegasca. La dona del príncep Albert està ingressada en un centre de rehabilitació a Suïssa des de fa un parell de mesos, aïllada i relaxada mentre fa teràpia i desconnecta de la pressió que comporta el seu càrrec.

Ara que ha passat un temps, la premsa del principat comença a especular amb la data en la que Charlène rebrà l’alta. Diuen que podrien quedar pocs dies abans de l’esperada reaparició pública de la princesa, la que voldrien fer coincidir amb l’acte de Santa Devota. Tindrà lloc el pròxim dijous, una festivitat molt important que seria l’excusa ideal perquè la dona d’Albert es deixés veure. Tots els monàrquics estan realment preocupats pel seu estat de salut i el seu hermetisme no ajuda a calmar els ànims. És per això que estarien plantejant-se que Charlène acudís a la festa per tranquil·litzar i deixar clar que l’evolució és favorable.

Charlène de Mònaco i un dels seus fills - Instagram
Charlène de Mònaco i un dels seus fills en l’última imatge pública que es té d’ella / Instagram

La casa reial de Mònaco no ha confirmat la seva assistència i tot són informacions no oficials a les que han tingut accés els principals diaris del país. En l’últim comunicat que van enviar des de Palau asseguraven que Charlène necessitaria encara “uns mesos” de recuperació, el que resta credibilitat a aquestes informacions. Caldrà esperar, doncs, per saber què hi ha de cert en aquests rumors sobre la tornada de la princesa al seu país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa