El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tots els detalls de la retrobada de Charlène de Mònaco amb els fills
  • CA

Charlène de Mònaco és notícia des de fa un parell de mesos, quan la casa reial monegasca va anunciar que es retiraria de la vida pública temporalment per recuperar-se “físicament i mentalment” després de sis mesos malalta. Cal recordar que la dona del príncep Albert era intervinguda quirúrgicament tres vegades durant la seva estada a Sud-àfrica per culpa d’una infecció que no remetia. Això va fer que s’aprimés molt i que es veiés forçada a estar separada de la família durant molt de temps, el que també li va causar seqüeles psicològiques. Debilitada i trista, van decidir que el millor per a ella seria internar-la en un centre de rehabilitació perquè agafés forces sense la pressió de la premsa envoltant-la. I dit i fet, actualment es troba en una clínica suïssa molt prestigiosa. El seu marit i els fills bessons que tenen en comú l’han anat a visitar durant el Nadal, però no s’ha filtrat cap fotografia del moment. Ara he pogut conèixer més detalls d’aquella visita, la que van repetir pocs dies després.

La premsa rosa volia saber tots els detalls sobre l’esperada retrobada familiar, però la família va optar per viure-ho en la més estricta intimitat. Això no ha impedit que es filtri informació al respecte, la que Vanitatis recull en un article: “El príncep Albert i els nens van volar fins a Suïssa en el jet privat amb tota discreció el 23 de desembre. Prèviament, els metges van donar la seva aprovació a què rebés visites perquè el seu estat físic i mental ha millorat sensiblement i, fins i tot, ha recuperat una mica de pes”.

Una visita amb fins terapèutics també, en la que els petits Jacques i Gabriella haurien sorprès la mare amb regals i fotografies. En aquesta primera visita, la família hauria estat junta durant quatre hores en les que haurien “parlar, dinat, jugat, cantat i resat”. El centre no permetia que la trobada durés més, així que van marxar a Palau per celebrar la nit de Nadal sense Charlène. Ella, per la seva banda, va donar la benvinguda al 2022 des de la seva habitació. El dia 2 va rebre una altra visita del marit i dels fills: “En aquest període de tractament de Charlène, la família juga un paper molt important en la seva recuperació emocional”.

Albert i Charlène de Mònaco es troben - Instagram
Albert i Charlène de Mònaco, amb els fills en l’última fotografia que es té d’ells / Instagram

Encara no se sap quan podrà abandonar el centre de rehabilitació i tornar a casa, però de moment opten per estar calmats i confiar en què continuï recuperant-se a poc a poc. En l’últim comunicat que ha emès la casa reial, es deia que la millora de Charlène és “satisfactòria i reconfortant”, però que encara necessitaria uns mesos més per a estar al 100%. Així doncs, caldrà esperar per tenir més notícies de l’estat de la princesa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa