El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Comunicat de la família reial de Mònaco sobre l’estat de Charlène
  • CA

Novetats en l’estat de salut de Charlène de Mònaco. La dona del príncep Albert continua ingressada en una luxosa clínica de rehabilitació a Suïssa, en la que es recupera d’un parell d’intervencions quirúrgiques que li han provocat molts problemes mèdics. La casa reial va emetre un comunicat fa un parell de mesos en el que anunciava que la princesa es retiraria de la vida pública temporalment, però que seguirien informant sobre el seu estat.

I així ho han fet avui amb un escrit oficial en el que donen detalls de l’evolució: “La convalescència de la princesa Charlène continua sent alentidora. Es recupera de manera satisfactòria i reconfortant, encara que poden passar alguns mesos més abans que la seva salut s’hagi recobrat completament. Una vegada que la seva salut sigui prou forta, la princesa espera passar temps amb els monegascos”. A més a més, asseguren que el príncep Albert i els nens bessons que tenen en comú la visitaran aquest Nadal.

Charlène s’ha de recuperar dels problemes físics que arrossega, però també de l’estat mental fràgil que li ha generat tants mesos malalta i allunyada de la família. Ara confia en poder seguir millorant i recuperar-se com abans millor per poder tornar a casa amb el marit i els fills. De moment, opta per tranquil·litzar els seguidors amb diverses publicacions en el seu perfil d’Instagram. Si la setmana passada ho feia per felicitar l’aniversari als seus fills, ara ho ha fet en compartir un dibuix de la família amb el que desitja bones festes de Nadal a tothom: “Us desitjo a tots unes festes maques i segures amb tot el meu cor”.

Els mitjans de comunicació de Mònaco no fan més que especular sobre l’estat de salut real de la princesa, el que creuen que podria ser pitjor del que han dit les fonts oficials. Preocupa no haver vist cap imatge seva des de fa temps, així com que la tinguin ingressada en una clínica entre tant secretisme. De moment caldrà esperar per veure com evoluciona i quan es veu capaç de tornar a palau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa