El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primer missatge de Charlène de Mònaco des de la clínica de rehabilitació
  • CA

Charlène de Mònaco té pendents tots els monàrquics del principat. Des que emmalaltís durant el viatge a Sud-àfrica, en el que recordem que va haver de ser intervinguda quirúrgicament en tres ocasions, que pràcticament no ha donat senyals de vida. Va estar ingressada sis mesos i el mes passat va protagonitzar un retrobament amb el marit i els fills que va suposar un miratge, ja que l’endemà mateix van emetre un comunicat en el que anunciaven que la princesa ingressaria en un centre per recuperar-se mentalment dels problemes de salut que ha patit aquest últim any. I allà segueix, en una clínica de rehabilitació caríssima a Suïssa. La casa reial deixava clar que el príncep Albert visitaria la dona durant les vacances de Nadal, però no s’ha publicat cap fotografia al respecte.

La seva estada a la clínica està envoltada de misteri i hermetisme. Ningú no vol que se sàpiga a quins tractaments se l’està sotmetent allà i quant de temps s’hi estarà, encara que la mateixa família reial va reconèixer que podrien passar mesos abans que torni a Mònaco. Informalia revela que fonts properes confirmen que Albert i els fills bessons haurien passat una estona amb la mare: “Es van entregar els regals de Nadal en una habitació privada i van tornar a Mònaco sense ella després d’unes hores junts”.

Ella continua sense parlar obertament sobre el seu estat. En el perfil d’Instagram, l’única via que manté oberta amb l’exterior, ha compartit un vídeo de la seva fundació solidària: “La sensació de donar, ajudar i salvar vides és el que fa que la meva fundació sigui tan especial. Gràcies a tots per les donacions contínues que ens permeten créixer cada vegada més. Espero que aquest Nadal ens porti felicitat en tots els aspectes, així com amor durant tota la temporada. Que Déu els beneeixi sense parar”.

Charlène envia un missatge - Instagram
Charlène envia un missatge / Instagram

La seva absència, ara molt prolongada en el temps, està generant moltíssimes especulacions. S’ha arribat a dir, fins i tot, que estaria amagada per ocultar el mal resultat d’una operació estètica. Des de palau reial insisteixen que Charlène necessita descansar i que tornarà a la vida pública quan es vegi amb forces.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa