Guerra oberta contra Carlota Corredera: “Encegada i mentidera”

Carlota Corredera s’ha posicionat a favor de Rocío Carrasco d’una manera molt exagerada. La presentadora de Sálvame s’ha col·locat en una posició contrària a tothom que critica mínimament la filla de Rocío Jurado, qui defensa sense pietat. Aquesta postura l’enfronta directament, doncs, amb Gloria Camila, la germanastra de Rocío. Cal recordar que les dues filles de la cantant no es parlen des de fa anys, el que ha donat ales a la petita per denunciar-la. L’acusa de parlar d’intimitats de la mare a televisió i ha intentat obligar-la, via judicial, a fer-li entrega dels diaris personals de la mare que hauria trobat. I enmig d’aquesta lluita, Carlota Corredera ha aprofitat per deixar verda Gloria Camila: “Ha mentit perquè Rocío mai no ha parlat d’un diari, sinó d’uns manuscrits que va trobar després de la mort de la mare. En aquests escrits, el pare de Gloria queda molt malament i per això els vol. No enganyis la gent dient que la teva germana no ha aportat els documents que vas demanar”.

Com era d’esperar, Gloria Camila s’ha defensat públicament en una entrevista a Diez Minutos que aprofita per carregar contra la presentadora gallega: “Jo no tenia ni idea que la meva mare escrivia les seves reflexions, me n’he assabentat per la premsa. El que jo em pregunto és per què Carlota Corredera diu que soc una mentidera. M’agradaria no respondre-li perquè crec que està encegada amb una veritat que ha creat ella mateixa, digui el que jo digui. Jo no vull convèncer ningú i menys la Carlota. Jo sé el que faig i el que dic. Crec que les terceres persones que no tenen ni idea del tema no m’han d’importar. Aquest no és el meu paper, jo tot el que dic sé per què ho dic. Aquesta és la meva veritat i qui no em vulgui creure, doncs que no ho faci”, etziba.

Des de Sálvame s’ha deixat caure que Gloria Camila hauria interposat la denúncia per por del que pugui dir la mare en aquells escrits. Ella ho nega taxativament, però: “Jo tinc por de les aranyes, però del documental no”. De moment l’emissió de la segona temporada del documental de Rocío Carrasco està paralitzada fins que se solucioni aquest embolic judicial. El que queda clar abans de l’estrena és que les seves declaracions l’allunyaran encara més de la família materna.

Comentaris

    JordiP Novembre 21, 2021 | 16:18
    Segueix la interessant sèrie "Històries de Putilàndia".
    Mercedes Novembre 21, 2021 | 20:10
    No se ha, de ir a la tele, por supuestos malos tratos, a golpe de talonario, hay q demostrarlo. Después poner a su hija fatal, q se mire q ha hecho mal, ella y su pareja

Nou comentari