El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlos Lozano deixa la televisió per fer-se paleta i viure al camp
  • CA

La vida de Carlos Lozano ha fet un gir de 180°. Ell va ser un dels presentadors estrella de la televisió espanyola i, posteriorment, va convertir-se en un personatge habitual en la premsa rosa. No obstant això, ara feia molt que no se sabia res sobre ell. Què se n’ha fet? Darrerament les seves aparicions públiques venien acompanyades d’una polèmica rere una altra i això va fer que s’adonés que havia de deixar enrere la seva vida televisiva per evitar, així, que la seva imatge pública empitjorés encara més.

Aquesta setmana ha reaparegut públicament i ha explicat a què es dedica ara que no apareix pels platós. La Razón ha aprofitat per preguntar-li en què treballa actualment i la resposta ha sorprès: “Estic desaparegut perquè he volgut i perquè em feia falta perdre’m. Jo tenia un desordre molt gran i necessitava organitzar la meva vida. Ara m’estic construint una casa al camp amb hort, cabres, gallines… Entre setmana estic al camp sol, aïllat i recarregant piles. Ara bé, els caps de setmana sempre vinc a Madrid per divertir-me”. El xoc ha estat majúscul quan ha revelat que està construint-se la casa… ell mateix: “Em llevo a les sis del matí i faig de paleta durant dotze hores diàries“. Carlos Lozano ha canviat els focus pels maons, però aquesta nova vida és temporal: “Tornaré a televisió, n’estic segur. De fet, ja m’han fet ofertes a Mediaset”.

Carlos Lozano a GH VIP / Telecinco

I com està la seva situació sentimental? Lozano explica que li encanta estar solter: “Ara estic bé. L’amor arriba quan arriba, no s’ha de buscar. L’última vegada que em vaig enamorar va ser de Míriam Saavedra, però ara fa un any i mig que no tinc ningú. Sé que la pròxima vegada que estigui amb algú serà amb una bona persona, perquè no puc cometre errors que ja vaig cometre”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a desembre 02, 2021 | 13:03
    JordiP desembre 02, 2021 | 13:03
    Paleta i pagès? Vaja, vaja. Així que torna a la seva professió natural, de la qual no havia d'haver sortit mai, oi?
  2. Icona del comentari de: Ricard a desembre 02, 2021 | 13:42
    Ricard desembre 02, 2021 | 13:42
    Ja els té fets, i ara toquen els capricis. I som els espectadors de tv els que li paguem la seva agradable vida. No res a objectar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa