El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de Letícia parla de la mort de la mare: “No se supera mai”
  • CA

Carla Vigo va perdre la mare quan només tenia sis anys. Érika Ortiz se suïcidava el 2007 en ingerir un gran nombre de pastilles, una pèrdua que va trencar tota la família de Letícia. La seva filla va estar protegida fins fa un parell d’anys, quan va decidir aprofitar la repercussió mediàtica que l’envolta i provar sort com a actriu. Actualment, treballa per a Rafael Amargo en una obra que li està aportant molts èxits, però avui és notícia per un tema més personal. La jove ha parlat públicament de la mort de la mare per primer cop. Ho ha fet en el seu perfil d’Instagram, en el que ha respost els dubtes dels seus seguidors sobre el tema.

Molt sincera, reconeix que ha estat molt difícil créixer sense la mare: “El que més trobo a faltar de la meva infància és a la meva mare. Tinc molt poquets records d’ella, desgraciadament. Espero que això serveixi d’alguna cosa a algú… Sincerament, no se supera la pèrdua d’una mare i menys de la manera que em va passar a mi. Al final aprens a viure amb això, però es tarda molt”.

La noia reconeix que ha necessitat teràpia, el que recomana que faci tothom algun cop: “És el millor que podeu fer”. En aquest sentit, aprofita per donar consells per poder arribar a superar una mort tan propera: “Passaràs per diferents etapes. La primera és la negació, quan penses que tot és una broma. Després arriba l’acceptació, que és la més dura perquè tens un cop de realitat i t’adones que no la veuràs més. Finalment, comences a aprendre a viure amb allò, que realment és l’etapa més fàcil. Crec que depenent de la relació que tinguis amb aquella persona podràs superar la pèrdua o no”.

Carla Vigo parla per primer cop de la mort de la mare / Instagram

Carla Ortiz també ha parlat de la relació amb el seu xicot, amb qui està molt unida. Fa sis mesos que surten, però deixa clar que confia que segueixin junts sempre. Entre els seus plans està ser mare, un moment que també aprofitaria per rendir homenatge a la mare. Com? Escollint el seu nom si té una nena: “Li diria Érika, sí”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa