El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actriu catalana Candela Peña denuncia les amenaces de mort que rep el seu fill de només 10 anys
  • CA

L’actriu catalana Candela Peña ha fet servir Instagram com a altaveu per denunciar l’assetjament d’un detractor. La guanyadora de tres premis Goya i dos Gaudí rep amenaces constantment, però el que més mal li fa és que insultin el seu fill de només 10 anys.

La protagonista de Princesas, Te doy mis ojos o Una pistola en cada mano ha compartit captures de pantalla d’alguns dels desagradables missatges que li envien: “Tots són del mateix ésser deplorable. Aquesta merda d’ésser humà em té trinxada“.

Un senyor que no fa més que enviar-li missatges amenaçadors en els quals l’insulta a ella i al fill: “Em cago en tots els teus morts, filla de p…, el teu fill és un desgraciat” o “Em cago en el teu p… fill, mala mare i filla de p…”. A més a més, també ha arribat a rebre amenaces directament: “Què passa amb el teu fill. El mataré”.

Candela Peña l’ha bloquejat, però abans ha volgut ensenyar els missatges per denunciar aquesta situació públicament. Poc després ha compartit un petit comunicat: “Això lamentablement és un exemple per demostrar que no ha nascut qui apagui el nostre camí perquè la llum va a dins de cadascú de nosaltres… Qui no en tingui, que s’apagui sol. No més maltractament, violència, agressió o amenaces. Gràcies i fi, a l’espai i a la brossa”.

Una situació que no pensa tolerar més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa