Sílvia Abril presumeix de catalana i explica per què la seva filla amb Buenafuente es diu Joana

L'actriu ha aplaudit tres elements tradicionals catalans que triomfen a Madrid

Sílvia Abril i Toni Acosta segueixen triomfant amb el seu programa d’humor a la cadena SER, Las del grupo. L’actriu catalana ha aprofitat aquesta projecció per mostrar-se orgullosa dels seus orígens catalans i recordar als oients que són moltes les bones tradicions espanyoles que provenen dels catalans: “Nosaltres hem portat a Espanya la paraula “polla”, el pa amb tomàquet i el calçot”.

A més a més, va revelar per què la seva filla amb Andreu Buenafuente es diu Joana: “A mi m’encantava el nom d’Abril. Em feia molta gràcia que tingués un nom capicua com Abril Buenafuente Abril. A casa hi havia alguns que s’hi oposaven, us podeu imaginar qui, i vam haver de buscar-ne un altre. A la família de l’Andreu hi havia la tradició d’alternar els noms de Joan i d’Andreu a cada nova generació, per la qual cosa a la nostra ens tocaria el de Joan. En el nostre cas, però, tindríem una nena així que no servia. Vam estar pensant i vam decidir feminitzar el nom i dir-li Joana. A més a més, era perfecte perquè barrejava el nom dels dos avis, del Joan i de l’Anna”.

Sílvia Abril reconeix que ella mai no ha estat fan d’aquest tipus de tradicions, però que finalment va cedir perquè veia maco el gest: “A més a més Joana em sembla un nom molt potent”. Una història divertida que ha fet molta gràcia als oients del programa, que ja esperen la següent emissió per sentir més perles de les presentadores.

Nou comentari