El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Brad Pitt no tindria relació amb el seu fill gran des de la seva separació amb Angelina Jolie
  • CA

Brad Pitt no aconsegueix viure en pau. Si fa uns dies es publicava la reconciliació entre l’actor i Angelina Jolie, pel bé dels seus fills, avui hem de parlar d’una informació que ha estat publicada pels mitjans internacionals. Sembla que Brad Pitt no té cap relació amb el més gran dels seus fills, Maddox, que va ser adoptat dos anys abans de començar la seva relació amb Angelina Jolie. Segons han publicat diaris internacionals, l’actor no tindria cap contacte amb el noi des que es va produir el tan sonat divorci dels dos intèrprets.

 Maddox va ser el principal detonant de la separació entre Angelina Jolie i Brad Pitt. Recordem que pare i fill van tenir, presumptament, una discussió molt forta mentre la família viatjava en un avió privat i l’endemà, l’actriu de Malèfica va anar a lliurar els papers per a finalitzar el seu matrimoni. Així, els mitjans internacionals asseguren que Brad Pitt porta més de quatre anys sense tenir relació amb el seu fill gran, Maddox.

Ara que Angelina Jolie i el que va ser l’amor de la seva vida han acostat postures i sembla que estan arreglant el que un dia es va trencar per complet, esperem que l’actor i el seu fill aconsegueixin enterrar la destral de guerra i puguin ser tots la família que un dia van ser.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa