Blas Cantó: “Hauria caigut en coses molt lletges si no hagués anat al psicòleg”

El cantant reconeix que travessa una època molt fosca per culpa de dues pèrdues que l'han marcat

El 2021 està sent un any de moltes emocions per a Blas Cantó. El cantant murcià va perdre el seu pare el maig de l’any passat i l’àvia va morir només sis mesos després. Enguany intentava fer-los un homenatge amb la seva interpretació a Eurovisió, la que no va aconseguir resultats gaire bons. Ara reflexiona sobre tot plegat en una entrevista a Semana molt dura en la que reconeix que travessa una època molt complicada: “Tinc ganes d’estar plorant tot el dia, però he hagut de treure forces per seguir amb la meva vida”.

“Em sento molt identificat amb el dol d’Ana Obregón. Òbviament jo no he perdut un fill, però la meva àvia va perdre el seu quan aquest també era molt jove encara i ella va acabar morint poc després. Sempre que llegeixo els textos de l’actriu em sento molt identificat”, reflexiona. Blas Cantó parla de la seva àvia com la persona més important de la seva vida: “A ella mai no li va agradar que li digués àvia. Sempre seguirà sent la meva mare, qui m’ho va ensenyar tot i qui em va criar”.

En la conversa amb la revista deixa clar que no sap què hagués estat d’ell sense l’ajuda dels psicòlegs: “Al llarg de la meva vida m’he sentit més fort i he aconseguit sortir del pou per poder canviar el rumb de la meva vida. Crec que si no hagués cuidat la meva salut mental, a més a més d’haver patit una depressió molt profunda, podria haver caigut en coses molt lletges. No perquè m’envolti d’això, sinó perquè moltes vegades quan no hi ha salut mental… ve tota la resta”.

Nou comentari