L’exbisbe de Solsona en xandall: les comparacions més divertides

Els usuaris de Twitter han trobat moltes similituds en la imatge de Novell i una de Chenoa

L’antic bisbe de Solsona, Xavier Novell, s’ha deixat veure pels carrers de Manresa després d’unes setmanes desaparegut i en silenci. Que deixés el càrrec per amor ha generat un terratrèmol de comentaris, els que es multiplicaven ràpidament quan se sabia que la noia en qüestió és escriptora de llibres satànics i eròtics. Les càmeres de TV3 l’han enxampat mentre feia esport, el que ha permès que es captés una imatge seva en xandall que ha fet molta gràcia a la xarxa. De fet, han estat molts els usuaris que han aprofitat per fer comparacions i buscar alguna similitud amb famosos. La més repetida? Chenoa, la cantant mallorquina. I és que a alguns aquesta foto del bisbe els ha recordat a la de la cantant en xandall gris i cara trista mentre confirmava la ruptura amb David Bisbal: “L’estil del xandall de la Chenoa” o “Supera la Chenoa i el seu xandall” s’han repetit a Twitter fins al punt de fer-se viral.

Ara bé, n’hi ha hagut d’altres que s’han fixat en la cara de Xavier Novell i no en la seva roba. En aquest cas, la comparació que més es repeteix és amb l’exactor porno Nacho Vidal. Aquesta comparativa ha fet especialment gràcia a la xarxa, tenint en compte les professions d’ambdós.

TV3 ha aconseguit les primeres imatges del bisbe, les que s’esperaven amb ganes. Ara bé, això no ha impedit que hagin rebut crítiques ferotges per haver perseguit l’home fins al punt d’esperar-lo a la porta de casa amb una càmera com fan els paparazzi. Molts han acusat la televisió pública, de fet, de comportar-se de la mateixa manera que ho fa Telecinco. Sigui com sigui, finalment s’ha pogut saber on es troba l’exbisbe de Solsona i com es troba, encara que no hagi volgut fer declaracions a la premsa.

Nou comentari