El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els veïns d’Ana de Armas i Ben Affleck parlen de separació: “Sentim crits i discussions”
  • CA

Ana de Armas i Ben Affleck formen una de les parelles més perseguides dels Estats Units. Els paparazzi van bojos darrere seu, el que els envolta d’expectació. L’actriu cubana, molt coneguda a Espanya pel seu paper a El internado, s’ha convertit en una de les intèrprets més reconegudes a l’altra banda de l’Atlàntic. Noia Bond i amb una prometedora carrera artística, els mitjans nord-americans parlen d’ella aquests últims dies per la seva vida amorosa.

Semblaven la parella sorpresa perfecta, un amor que traspassava les múltiples fotografies que han captat d’ells. Ara bé, sembla que la convivència no està sent fàcil. La premsa internacional publica les declaracions de diversos testimonis, que parlen de “separació“.

Expliquen que des que es van traslladar a viure junts l’estiu passat, els veïns escolten “grans discussions i baralles”: “Aquest trasllat ha suposat el final del viatge de noces. Ben no està acostumat a una parella tan independent, se sent perdut i solitari quan ella marxa a recórrer el món sense ell. Ella no tolera la necessitat de Ben i s’han barallat molt per això des que viuen junts. En un principi eren inseparables, però ella li ha demanat una mica més d’espai“.

Uns rumors que publiquen les principals revistes de tafaneries del país nord-americà, que donen 100% de credibilitat als testimonis dels veïns de la parella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa