El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban torna a ‘Sálvame’ i explica els motius de la seva absència
  • CA

Fa dues setmanes que Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez van mantenir una forta discussió en directe al programa ‘Sálvame’, i la tertuliana del programa de les tardes de Telecinco va abandonar el plató i no havia tornat. I aquest divendres Belén ha tornat a la feina i ha explicat que ha aprofitat els seus dies lliures per a fer coses que tenia pendents i per a estar amb la seva mare: “No he descansat perquè he fet moltes coses que havia de fer”.

“He estat arreglant cosetes de casa i estic contenta de tornar a la meva feina”, deia ressaltant la paraula “meva”. I és que per a la col·laboradora és “molt fort” tot el que s’ha dit durant aquests dies, tots els rumors que asseguraven que deixaria ‘Sálvame’ per un altre programa de Telecinco.

“Cada vegada que em passa alguna cosa al meu programa em posen en el programa del meu germà i amic Raúl Prieto”, deia la col·laboradora en al·lusió a ‘Viva la vida’: “A veure senyors, tinc un contracte amb aquesta productora i cada vegada que falti no és perquè marxi a ‘Viva la vida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa