El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
De presentadora estrella a viure en una cabanya enmig del bosc amb 150 € al mes, el canvi radical de Beatriz Montañez
  • CA

Beatriz Montañez va ser una de les cares més visibles d’El Intermedio durant més de cinc anys. La tertuliana apareixia al costat del Gran Wyoming i feia riure els teleespectadors, que no havien tornat a saber res d’ella fins ara. Cinc anys després de la seva marxa del programa de La Sexta, ha concedit una entrevista a la Cadena SER en la qual revela que ara viu aïllada en una cabanya enmig del bosc.

Beatriz, quan treballava a El Intermedio / La Sexta

El canvi de vida que ha experimentat és molt impactant. Com és que va decidir deixar la televisió i aïllar-se voluntàriament de la societat? “Estava perdudíssima, tot és molt difícil quan no saps quin camí agafar. Volia fer una mica de tot… Necessitava silenci, necessitava saber quin era el meu camí. Així que vaig optar per aïllar-me de tot i de tothom. Vaig trobar una cabanya de pedra abandonada enmig del bosc i vaig decidir traslladar-me allà. No hi havia electricitat ni aigua calenta ni veïns en 25 km a la rodona. Vaig instal·lar un equip fotovoltaic, vaig recórrer a l’aigua d’un pou i vaig estipular una mensualitat d’uns 150 € al mes per poder sobreviure amb els estalvis que em quedaven de la televisió. Visc en un entorn molt auster, sí. Vaig fer-me vegana i ara menjo llegums, llavors, arrels i verdures fresques”.

Unes declaracions summament sorprenents que deixaven els oients amb la boca oberta: “Fa cinc anys que visc sola en un aïllament voluntari del qual només surto cada 25 dies per anar a comprar. Vaig al poble més proper, compro el que necessito i torno a la cabanya per seguir aliena al soroll. M’he tancat voluntàriament i és una meravella. La soledat ha estat i sempre serà la millor amiga que he tingut mai. Hi havia molt de soroll a la meva vida i això em provocava molta inestabilitat, necessitava silenci. Volia parar i conèixer-me més”.

Explica que només va a Madrid cada cinc o sis mesos per veure els seus amics o anar al teatre: “Vivint així noto que sóc molt més sensible i molt més receptiva a tot allò que m’envolta. Ara sento que he recollit trossos de mi que eren a les escombraries i m’he recompost de nou”. Ha aprofitat el temps lliure per escriure un llibre, el que ha promocionat en una entrevista que l’ha tornat a col·locar a primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa