El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aurelio Manzano, ingressat a l’hospital en patir un accident de trànsit

Aurelio Manzano ha estat un dels periodistes del cor amb més recorregut a la televisió espanyola. Durant una època, va encadenar un munt de discussions i escenes cridaneres a Telecinco. Avui torna a ser notícia, però, per un tema completament diferent. El reporter ha patit un accident de trànsit i ha hagut de ser ingressat a l’hospital, el que ha confessat en un post d’Instagram al que ha afegit una fotografia que el mostra al llit de l’habitació del centre. En el xoc va fracturar-se l’estern, el que podria haver tingut conseqüències fatals. Els metges van poder ajudar-lo en una operació de tòrax: “Ahir vaig patir un accident de cotxe i, afortunadament, només ha estat una fractura d’estern. Ja sóc a casa i vull agrair a tot el personal sanitari de la clínica i en especial a un dels millors cirurgians de tòrax de tota Espanya per la seva gran professionalitat”.

“Definitivament, la salut és el més important i el cinturó de seguretat salva vides. Us aniré explicant la meva evolució”, assegurava. Poc després, complia la seva promesa: “Gràcies per tots els vostres missatges, us llegiré però em costa parlar. Segueixo amb medicaments i repòs, ja que la fractura d’estern s’ha de soldar sola. Segueixo al peu de la lletra les indicacions del doctor. Encara em queden dies de repòs absolut. Tot i això, us llegeixo i m’anima”.

Aurelio Manzano, des de l’hospital després d’un accident de trànsit / Instagram

El tertulià de televisió ja ha rebut l’alta, el que indica una millora en el seu estat de salut després de l’accident. De moment no ha donat més detalls sobre la causa de l’accident ni tampoc no ha donat detalls sobre com va ser o si va haver-hi més vehicles implicats. El que compta és que es troba bé i que amb medicació i una mica de descans podrà recuperar-se al 100%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa