El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David i Marta tallen quinze dies després de confirmar la relació
  • CA

La crisi s’agreuja entre Antonio David Flores i Marta Riesco, fins al punt que Diego Arrabal ha confirmat que la parella ha trencat… i aquesta és una informació de total credibilitat, tenint en compte que l’anuncia un fotògraf que és amic íntim de l’extertulià. Era la matinada quan el paparazzo feia un tuit en el que anunciava que s’havia assabentat de la sorprenent ruptura d’Antonio David i Marta: “Antonio David ha trencat tota mena de relació amb ella”. Ells van reconèixer públicament que estaven junts fa només quinze dies, quan van confirmar un rumor a veus. De fet, a la reportera d’El programa de Ana Rosa se l’havia assenyalat com la culpable de la separació d’Antonio David i Olga Moreno. Ara haurien estat ells dos qui haurien trencat, una relació molt breu i molt intensa.

I quins són els motius principals d’aquesta ruptura? Diego Arrabal els analitza en un vídeo que està fent parlar molt. Aquests últims dies s’estava especulant molt sobre aquesta presumpta separació, i és que de pistes hi havia moltes. En primer lloc, va sorprendre veure Antonio David quedant-se a dormir a l’hotel de Telecinco quan fins ara sempre dormia a la casa de Marta. També va estranyar veure’l molt decaigut durant l’últim vídeo de Youtube, de la mateixa manera que molts van ensumar-se que alguna cosa passava quan anunciava que cancel·lava l’emissió del directe que tenia programada per ahir a la nit. A més a més, la revista Semana revela que ambdós han deixat de seguir-se a Instagram i aquesta podria ser la prova definitiva.

Explica que Antonio David Flores estaria “cansat” dels comportaments de la xicota, a qui hauria enxampat filtrant informació sobre ells a companys de Telecinco: “S’està jugant amb les famílies, amb els fills i amb coses molt importants de la vida”. Ella no volia ser tractada com un personatge públic, però alhora anava donant informació per darrere perquè parlessin d’ella… El fotògraf i reporter Diego Arrabal prossegueix assegurant que creu que la situació se li ha anat de les mans a Antonio David.

Una separació bomba que donarà molt de joc a les revistes del cor, que encara no s’havien acostumat a la nova parella. Alguns es plantegen que aquesta sigui una estratègia perquè parlin d’ells ara que havia descendit l’expectació al seu voltant, però les pistes allà hi són.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa