El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així va aconseguir Marta Riesco que Antonio David Flores se separés
  • CA

Tres mesos després d’anunciar la separació, Antonio David Flores va confirmar que havia començat una relació amb la reportera Marta Riesco. No va sorprendre, tenint en compte que es rumorejava des de feia temps que hauria tingut una aventura amb la periodista d’El programa de Ana Rosa. Des de Sálvame han acusat la jove de ser la culpable de la ruptura d’Antonio David i Olga Moreno, una teoria de la que està convençuda Belén Esteban.

En el polígraf d’aquest dissabte, de fet, va revelar que Marta Riesco hauria seguit una estratègia per motivar aquesta ruptura i poder, així, fer oficial la seva relació amb Antonio David: “Una cambrera de Telecinco em va dir que Marta li deia a tothom que tenia una aventura amb Antonio David. De fet, molta gent ho sabia. Van sortir unes imatges d’ells dos en una discoteca fa un parell d’anys… i després de tant de temps, la noia va dir-li a una amiga de l’Olga que havia tingut relacions amb Antonio David perquè el rumor li arribés directament a ella. Olga no s’ho va creure, el que va fer que fos molt més dur quan es va confirmar que era cert”.

Marta Riesco, a l’ull de l’huracà / Telecinco

La noia estava farta de mantenir l’aventura en secret, per la qual cosa hauria fet l’impossible perquè l’Olga se n’assabentés. Ara que ha aconseguit que el matrimoni trenqui i que ella sigui la nòvia oficial, Antonio David sorprèn amb unes declaracions potents en el seu canal de Youtube. L’extertulià ha donat més detalls sobre la ruptura amb l’Olga: “Quan la vaig conèixer vaig escollir bé, però em vaig equivocar. Ella em va agafar de la mà i em va dir que tot aniria bé i que formaríem una família. No tinc absolutament res dolent a dir sobre ella, Olga s’ha entregat en cos i ànima als meus fills i hem caminat junts durant 22 anys. El nostre matrimoni està trencat, però no està trencada la nostra família”.

Molts qüestionen que Antonio David hauria traït l’Olga i que li hauria d’haver confessat que sentia alguna cosa per Marta. Cal destacar que la seva exdona s’hauria assabentat de la seva relació amb Marta a través de les fotos d’una revista i no perquè ell li digués. Ara Antonio David s’explica: “Parles amb la teva dona de 22 anys i li dius mesos enrere que et separes. No saps si és necessari explicar-li que iniciaràs la teva vida amb una altra persona… Potser és fer més mal encara. Ara bé, ara m’adono que li hauria d’haver dit que estava començat amb Marta i em penedeixo de no haver-ho fet”.

Queda clar que Antonio David Flores no ha estat 100% sincer amb la seva exdona, de qui només té bones paraules. Olga Moreno no ha fet declaracions des que sortís a la llum la ruptura, el que fa pensar que deu estar passant-ho malament i prefereix no afegir més llenya al foc. Caldrà esperar per obtenir les primeres reflexions de la dissenyadora després de separar el seu camí del pare de la seva filla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa