El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tots els detalls sobre les trobades de Marta Riesco i Antonio David Flores
  • CA

Des que Antonio David Flores i Marta Riesco han confirmat que mantenen una relació de parella, han aparegut desenes d’informació sobre la parella, i també sobre com ho feien per trobar-se mentre l’exguàrdia civil encara estava oficialment casa amb Olga Moreno. El programa ‘Socialité’, de Telecinco, ha parlat amb una examant d’Antonio David, Isabel Ávila, qui assegura que la relació entre Antonio David i la periodista va començar l’any 2015 o 2016.

“Quan ell treballa al programa ‘Mujeres y hombres y viceversa’ és quan ells comencen a liar-se. Porten així des de 2015 o 2016. Ella anava sempre amagada en els maleters dels cotxes de les amigues, i anaven direcció a l’hotel on estava allotjat Antonio David, i en aquell moment estava casat. No és veritat que la relació ha començat quan s’ha separat, això és mentida”, ha assegurat l’examant del pare de Rocío Flores.

Marta Riesco | Telecinco
Marta Riesco | Telecinco

En aquesta línia, ha afegit: “Des que estava casat, ella anava a buscar-lo als hotels amagada. Demanaven hotels que tinguessin el pàrquing amb accés directe a l’habitació, perquè així ningú els podia veure entrar als hotels”. Alhora, Isabel Ávila ha confirmat que “demanaven l’esmorzar a l’habitació i allà pasaven totes les estones, i per aquest motiu mai ningú els ha enxampat junts, però que quedi clar que està relació ve de lluny”.

Finalment, ha conclòs: “Quan Olga marxa a ‘Supervivientes’ és quan ells decideixen reforçar les seves trobades”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa