El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David i Marta Riesco, en crisi: les pistes que ho fan pensar
  • CA

Problemes al paradís. Antonio David Flores i Marta Riesco van confirmar la seva relació fa un parell de setmanes, una notícia bomba que els feia protagonistes de la premsa del cor. Després de mesos negant-ho, l’extertulià acabava reconeixent que mantenia una aventura amb la reportera d’El programa de Ana Rosa. Les càmeres els captaven a la casa de Marta en unes fotos que els forçarien a confirmar l’evidència. Des de llavors no se’ls ha tornat a veure i diversos reporters adverteixen que no dormen junts des de fa dies. De fet, asseguren que Antonio David s’està allotjant en un hotel… mentre que ella ha aprofitat per anar de festa un parell de dies amb el seu grup d’amics.

Tampoc no ajuda que els programes del cor estiguin descobrint totes les relacions que ha tingut Marta Riesco els últims anys, els qui casualment són tots famosos. L’acusen indirectament de voler fama i aprofitar-se de les parelles per aconseguir-la, una tàctica que també podria haver fet servir amb Antonio David. L’haurà deixat ara que les revistes ja parlen d’ella? Sigui com sigui, aquest dissabte a Socialité han tret a la llum una de les seves últimes aventures. Era el 2018 quan la jove hauria mantingut relacions amb Antonio Pavón, el torero que va enamorar les companyes de Supervivientes a l’edició del 2020. “Ens diuen que Marta i Antonio van tenir una nit de passió, el que ell mateix ens ha confirmat en exclusiva”, asseguren. Una relació que se suma a les altres relacions que li adjudiquen amb Karim Benzema i amb els actors de televisió Antonio Velázquez i Jesús Castro.

Lecturas va revelar que la parella havia fet el pas de viure junts

De moment el que preocupa a la premsa del cor és poder confirmar la ruptura d’Antonio David i Marta, que no s’han deixat veure junts. Tot pot ser que hagin canviat d’estratègia i hagin optat per mantenir-se hermètics i en segona línia per esperar que la premsa es cansi d’ells. Caldrà esperar a la confirmació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa