Boicot a un programa de Telecinco per donar veu a Antonio David Flores: “Còmplices d’un maltractador”

Els teleespectadors han carregat contra el magazín d'Emma García per entrevistar l'exmarit de Rocío Carrasco

Antonio David Flores ha tornat a aparèixer a Telecinco. Les acusacions de maltractament de l’exdona en el seu documental van donar ales a la cadena per acomiadar-lo. Des de llavors l’han deixat completament verd i l’han vetat a tots els programes, sense deixar que donés la seva versió enlloc. Ara bé, aquest cap de setmana això ha canviat. Els reporters de Viva la vida l’han localitzat i l’han entrevistat en exclusiva, el que ha enfadat moltíssim als teleespectadors del magazín d’Emma García.

No ha agradat que li donessin veu: “O la televisió serveix per denunciar la violència de gènere i apartar els maltractadors o serveix com a còmplice del maltractament. Si serveix a les dues coses… acaba servint al maltractament”, reflexionaven alguns. És per això que van crear la tendència a Twitter de “#BoicotVivaLaVida”, una crida a no veure el programa com a càstig per donar l’oportunitat a Antonio David.

La presentadora va intentar excusar-se tot assegurant que només li volien preguntar per la filla, però en realitat totes les preguntes tenien a veure amb ell: “Com et trobes, Antonio David? Com estàs vivint tot això?”. Sobre la denúncia de l’exdona, per això, cap pregunta. A Twitter els van criticar moltíssim i, fins i tot, va opinar al respecte Pilar Rahola: “Als monstres no se’ls dona veu. No tot val a televisió”, “Vergonya. Fomenten la violència masclista i li donen veu” o “De què serveix que parli Rocío Carrasco i que en altres programes es conscienciï sobre la violència de gènere si després aquest programa de m… li dona veu al maltractador… Així us convertiu en còmplices“.

El pitjor de tot és que l’entrevista no donava gaire de si. L’extertulià va aprofitar l’oportunitat per criticar a Sálvame després que l’acomiadessin: “Ja no veig el programa, és clar. Jo ara estic bé i tranquil, encara que podria estar millor. Només vull felicitar a la meva dona, que ha estat l’única concursant de Supervivientes que ha estat líder quatre vegades”. Una polèmica que deixa el programa en mal lloc.

Nou comentari