Antonio David Flores amenaça de denunciar Irene Montero per acusar-lo de maltractador públicament

El tertulià es planteja emprendre accions legals contra la ministra per la seva intervenció a 'Sálvame'

El boom mediàtic que han aconseguit els dos primers capítols del documental de Rocío Carrasco és imparable. S’ha iniciat una campanya a favor seu a la qual s’han sumat moltes cares conegudes, entre elles la ministra d’Igualtat Irene Montero. Per tal de manifestar el seu suport cap a les dones maltractades, la de Podemos va entrar en directe a Sálvame per deixar clar que creu el testimoni de Rocío i les acusacions de maltractament que dirigeix cap a Antonio David Flores.

La intervenció d’Irene Montero no va agradar a tothom i, com és lògic, encara menys al tertulià de Telecinco. L’advocat d’Antonio David es mostra molt enfadat i critica que una ministra no faci cas a la presumpció d’innocència.

La revista Semana informa en exclusiva que Antonio David s’estaria plantejant denunciar Irene Montero per dirigir-se a ell públicament com a “maltractador” quan hi ha sentències judicials que l’absolen: “Estan estudiant interposar mesures legals contra ella. Les seves paraules van fer molt de mal a Antonio David. Diuen que no es pot fer un judici social perquè no es tenen tots els elements. Hi ha hagut sis resolucions i han intervingut set jutges que han dit que no hi ha indicis de maltractament”.

Irene Montero parla amb Carlota en directe a 'Sálvame' - Telecinco
Irene Montero parla amb Carlota en directe a Sálvame / Telecinco

El que està clar és que, en cas de denunciar-la a ella, també ho hauria de fer a totes les altres famoses que han carregat contra ell sense pietat. És el cas de l’actriu Paz Vega, que va publicar un text demolidor que va haver d’acabar esborrant davant l’allau de crítiques que va rebre. El temps dirà quines són les accions legals que acaba interposant el tertulià.

Nou comentari