Paz Vega, sense pietat en un text demolidor contra Antonio David Flores: “Maltractador!”

L'actriu ha hagut d'esborrar els missatges davant l'allau de crítiques que ha rebut per la seva duresa

Antonio David Flores està rebent tots els dards des de l’emissió del documental de Rocío Carrasco, que l’acusava públicament d’haver-la maltractat durant molts anys. Són molts els famosos que estan criticant el tertulià de Telecinco, encara que una de les més dures ha estat Paz Vega. L’actriu ha fet cas omís de la presumpció d’innocència i ha carregat contra ell d’una manera brutal. Ha estat en el seu perfil d’Instagram on ha compartit una fotografia d’Antonio David que ha acompanyat d’un text demolidor: “Aquesta és la imatge d’un maltractador. Sí, d’un maltractador”.

“És algú que viu d’un conte inventat per ell des de fa 25 anys, tot destrossant la vida d’una dona fins al punt de gairebé aconseguir el seu objectiu, matar-la. Però la força de la víctima és molt més gran perquè es basa en l’amor infinit que com a mare dona la vida, el que sent pels seus fills. I d’aquí que hagi tret la força necessària per desemmascarar el seu botxí amb l’ànima trencada i el cor a la mà. Aquestes llàgrimes de dolor profund i infinit de Rocío no es poden fingir! Només espero que això l’alliberi una mica i il·lumini el seu camí en el futur”, escrivia l’actriu.

No contenta amb això, Paz Vega prosseguia: “Aquest subjecte anomenat Antonio David Flores és un maltractador de llibre encara que la justícia arribi tard i segueixi sense estar preparada per afrontar casos com aquest de violència de gènere. Seguim desprotegides davant la llei i davant del judici moral i el dubte raonable al que ens veiem enfrontades per part d’una societat patriarcal i masclista quan decidim donar la cara i denunciar. Tantes dones reflectides en el mirall de Rocío, tantes víctimes que són revictimitzades”.

Paz Vega ha acabat esborrant tots els missatges davant l’allau de crítiques que ha rebut per donar per fet que les acusacions de Rocío són certes quan hi ha dues sentències que han absolt Antonio David Flores. En l’últim story que havia fet, deia el següent: “La foto és d’ell perquè les ferides d’ella i tota la seva amargura s’estan demostrant. Prou de posar el focus en la víctima! Prou de parlar de dones violades, parlem de violadors. Prou de parlar de dones maltractades, parlem de maltractadors. Prou de parlar de dones assassinades, parlem d’assassins”.

Un posicionament que li ha generat molts comentaris negatius, el que l’ha forçat a esborrar-ho. Per tal de deixar constància que creu a Rocío, però, ha compartit un altre text més suau en el qual l’anima a seguir lluitant.

Nou comentari