El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio Banderas i Melanie Griffith: “No volem enterrar 20 anys de matrimoni”
  • CA

Antonio Banderas i Melanie Griffith eren una de les parelles més consolidades de l’star-system. Després de gairebé 20 anys de matrimoni, però, van sorprendre en anunciar una ruptura que ningú no s’esperava. L’actor ho va donar tot per ajudar-la en les seves addiccions i semblava que era una parella irrompible. Tot va acabar bé entre ells, per això, encara que Melanie s’esborrés el tatuatge amb el nom d’Antonio que tenia al braç. En una entrevista a un programa de la televisió mexicana, l’actor ha dedicat unes paraules molt tendres a la seva exdona: “Ambdós ens resistim a enterrar 20 anys de matrimoni“.

Han passat sis anys del seu divorci, però continuen formant part de la mateixa família: “Som éssers humans que cometem errors i aquesta és la condició humana. Hem de deixar els egos a part i no voler demostrar que hom té raó o buscar un culpable. Hi ha un moment en el qual les coses s’acaben i s’ha d’acceptar. La vida que vaig viure amb Melanie va ser preciosa. Van ser 20 anys meravellosos en els quals vam posar el millor de nosaltres mateixos i vam viure moments meravellosos que mai no oblidaré. Vam tenir una filla meravellosa a qui estimem els dos i aquest és el resultat final de la nostra relació, el més maco que hem pogut fer junts”.

Antonio Banderas, en una entrevista / Youtube

“Encara que estiguem separats pels papers, Melanie és la meva família. Quan vaig a Los Angeles sempre la visito i ahir mateix vam estar parlant per telèfon. Tot es produeix d’una manera molt natural”. Unes paraules molt maques que evidencien que continuen formant part de la vida de l’altre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa