Àngels Barceló: “Havíem aconseguit sortir i oblidar-nos del procés”

Àngels Barceló ha acudit a ‘Latemotiv’ per xerrar amb el seu amic Andreu Buenafuente, dos catalans i estrelles de la ràdio que han mantingut una conversa molt sincera sobre la situació política del país. Aquests dies Àngels ha criticat una mica la gestió de Pedro Sánchez, però sobretot la de l’oposició, el que li ha generat crítiques de les dues bandes. Ella, però, es defensa: “Jo explico el que hi ha i el que passa. Moltes vegades genera incomoditat a la gent que està en una trinxera o a l’altra. Jo no estic a cap de les dues”. 

“A mi em fa molta gràcia quan acusen el govern de tot. Algú estava preparat per això? D’algú que està a l’oposició espero que critiqui el govern, però… que l’insulti? L’oposició en aquest país no serveix de res. Quan vam passar de la discrepància a l’insult?”, afegia visiblement indignada.

I és que considera el clima de tensió entre els polítics no ajuda en res: “O la gent es posa les piles en contra de l’odi i la crispació o tindrem un problema seriós. De fet, ja el tenim. Hi ha discursos que calen en la població i després ho veiem en la convivència”. El pitjor? Que està convençuda que anirà a pitjor: “Només pot anar a pitjor. Les persones que estan al capdavant dels partits polítics són els que són i no canviaran. L’esbroncada política està aquí per quedar-se instal·lada”.

Va opinar sobre el procès? “Havíem sortit d’una esbroncada política que és el procés, ens havíem oblidat d’ell, i ara hem entrat en una altra baralla política. Però és igual, perquè quan això passi, ressorgirà una altra baralla política”.  

Nou comentari