El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa, atacada durament des de la productora rival: “Negacionista i obstinada”
  • CA

Carlota Corredera ha adoptat un rol molt protector amb Rocío Carrasco, a qui ha defensat amb ungles i dents. La presentadora de Sálvame ha aconseguit ser l’encarregada d’estar al capdavant del documental aquests últims dos mesos, tot desbancant Jorge Javier del seu tron inamovible.

Des d’aquesta posició ha aprofitat per carregar contra tots aquells que han criticat Rocío i que segueixen dubtant del seu testimoni i de la seva denúncia contra Antonio David Flores. En contraposició es troba Ana Rosa Quintana, que ha destacat les presumptes mentides que hauria explicat Rocío i que ha donat veu a la seva filla -qui no es parla amb la mare des del 2012-.

Carlota no li perdona que no estigui donant suport a Rocío Carrasco, per la qual cosa ha carregat contra ella en directe durant l’últim programa d’aquest dimecres: “Hi ha gent que encara dubta de Rocío i que, fins i tot, arriben a desmentir-la i invisibilitzar-la públicament. A través de les emissions d’aquest documental hem pogut observar dos tipus de negacionistes. El primer tipus són aquells que ni tan sols han vist els capítols però que, tot i així, s’han permès la llicència d’opinar, tergiversar i intentar girar una altra vegada la truita en contra de la víctima“.

Carlota Corredera, en l’última emissió del documental de Rocío Carrasco / Telecinco

Amb el segon tipus de negacionistes dedicava una clara indirecta cap a Ana Rosa i l’equip del seu programa: “Aquests són els que sí que han vist la sèrie, però que de cop han deixat de parlar-ne en els seus programes. Això ha passat perquè sabien que si seguien parlant del tema haurien d’acabar donant la raó a Rocío Carrasco i això els supera moralment“. Cal destacar que Ana Rosa va començar analitzant cada capítol de la sèrie, però curiosament va deixar de fer-ho quan van contractar la seva filla Rocío Flores com a col·laboradora. Des del seu programa s’han limitat a deixar-la criticar la mare en antena. No és casualitat que la productora que està darrere del documental de Rocío Carrasco no sigui la mateixa que la d’Ana Rosa, que s’estaria plantejant fer-los la competència amb un documental amb la versió de la jove Rocío. Una guerra oberta entre productes a dins d’una mateixa cadena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa