Ana Obregón revela l’últim projecte del seu fill Álex Lequio abans de morir

Fa unes setmanes que Ana Obregón va perdre el seu fill com a conseqüència d’un càncer. Álex Lequio era un autèntic emprenedor i ara se sabut quin era el projecte que tenia entre mans just abans de morir. Es tracta d’una cervesa personalitzada, que l’empresa ha fet arribar als seus familiars i amics. Així, Ana Obregón ha volgut tenir un bonic gest amb el seu amic Raúl Castillo, a qui li ha enviat una.

Amb llàgrimes en els ulls, el relacions públiques de la discoteca ‘Oh my club’ de Madrid li ha agraït a través d’Instagram el gest a l’actriu. “Aquest matí he rebut un regal molt especial d’algú molt especial en la meva vida. La felicitat de vegades es transmet amb llàgrimes i emoció, no es pot controlar però sí es pot compartir”, ha dit a Instagram.

I ha continuat: “GRÀCIES per estimar-me, per pensar en mi, per compartir la vida, per obrir-me el teu cor i deixar-me ocupar un lloc tan bonic que tan feliç em fa. Gràcies per ser la meva amiga, la meva companya i la fanfarrona del meu cor”. “Amiga, et cuidaré el cor, tu ets la meva vida, que jo la teva cuidaré tota la meva. T’estimo”, ha conclòs.

 

Nou comentari