El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón revela l’últim projecte del seu fill Álex Lequio abans de morir
  • CA

Fa unes setmanes que Ana Obregón va perdre el seu fill com a conseqüència d’un càncer. Álex Lequio era un autèntic emprenedor i ara se sabut quin era el projecte que tenia entre mans just abans de morir. Es tracta d’una cervesa personalitzada, que l’empresa ha fet arribar als seus familiars i amics. Així, Ana Obregón ha volgut tenir un bonic gest amb el seu amic Raúl Castillo, a qui li ha enviat una.

Amb llàgrimes en els ulls, el relacions públiques de la discoteca ‘Oh my club’ de Madrid li ha agraït a través d’Instagram el gest a l’actriu. “Aquest matí he rebut un regal molt especial d’algú molt especial en la meva vida. La felicitat de vegades es transmet amb llàgrimes i emoció, no es pot controlar però sí es pot compartir”, ha dit a Instagram.

I ha continuat: “GRÀCIES per estimar-me, per pensar en mi, per compartir la vida, per obrir-me el teu cor i deixar-me ocupar un lloc tan bonic que tan feliç em fa. Gràcies per ser la meva amiga, la meva companya i la fanfarrona del meu cor”. “Amiga, et cuidaré el cor, tu ets la meva vida, que jo la teva cuidaré tota la meva. T’estimo”, ha conclòs.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa