El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Morgade, operada per una infecció important: “Tot era complicat i he estat espantada”
  • CA

Dos mesos després de convertir-se en mare primerenca, Ana Morgade ha hagut de tornar a l’hospital per un problema de salut. La col·laboradora televisiva ha hagut de ser operada per culpa d’una important infecció que l’ha forçat a estar ingressada durant tres dies.

Ella mateixa ho ha explicat en un post d’Instagram que acompanya de la foto d’una ganyota des de l’habitació del centre hospitalari: “He estat tres dies a l’hospital per una operació (una infecció bastant pesada que ha acabat en cirurgia. Un mini Carrie, però per dins). Estic contenta i optimista, però m’he espantat una mica, la veritat. Però tot ha sortit increïblement bé!”, deia per tranquil·litzar els seguidors.

Morgade ha aprofitat per donar les gràcies a tot l’equip mèdic i ha explicat per què s’ha decantat per un hospital privat: “Després de molts diagnòstics que no m’oferien una solució que millorés el meu estat -que era complicat i no sempre ha estat operable-, vaig donar amb unes especialistes magnífics que m’han ajudat a sortir d’aquesta i els hi agraeixo infinitament”.

Un anunci que acabava en to de broma per treure’n ferro: “Quants hospitals que porta la teva prima des que és mare, maris. Entre el part, les revisions normals i això… He portat camisa de dormir més temps que la Pepa de Pepa i Avelino. Salut, caris! Us la desitjo amb la força d’una ona vital de Son Goku”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa