El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Morgade, mare del seu primer fill: “Estic exhausta”
  • CA

Ana Morgade acaba d’anunciar el naixement del seu primer fill. La col·laboradora de Zapeando ha publicat una fotografia molt real des de l’hospital poc després del part, el que celebra amb un text sincer que ha fet les delícies dels seus fans. A Twitter feia broma i ironitzava dient que estava igual que Pilar Rubio, a qui es va criticar molt perquè apareixia maquillada i perfectament pentinada poc després de parir. Ha compartit la mateixa foto a Instagram, la que ha acompanyat d’una crònica sobre com ha estat el part: “Algú s’ha tret un humà del pepe? Algú ho ha fet! És l’única foto meva que tinc del moment, ja ho sé… No em donen un premi a la qualitat, però la meva cara d’haver-me passat Jumanji és real com la vida. Estic exhausta, gent. La verge, això és molt salvatge“.

El meu bebè està divinament i el meu marit no s’aguanta dempeus. I jo… demà us explico. Ara estic volant en camisa de dormir. Gràcies per tots els ànims i consells que m’heu donat aquests mesos. També us dic que ara mateix no recordo res. Us llegeixo i us menjo la cara! Sense filtre, aquí estic jo, ou mama“.

De moment ha optat per no publicar cap foto del nadó, de qui tampoc no ha volgut dir el nom. De moment se centra en tranquil·litzar i deixar clar que tot ha anat bé. Ràpidament els seus seguidors han omplert les publicacions de missatges de felicitació, els que ha volgut agrair de tot cor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa