El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana María Aldón creu que Ortega Cano segueix enamorat de Rocío Jurado: “Què faig jo aquí?”
  • CA

L’esperada entrevista a José Ortega Cano al programa ‘Viva el verano’ ha donat moltíssim que parlar. Poques hores després, el món reaccionava a les seves paraules i la seva dona, Ana María Aldón, no ha estat menys. La dissenyadora va estar al seu costat durant l’entrevista que li va realitzar Toñi Moreno al torero i avui no ha pogut evitar emocionar-se en tornar a veure les seves declaracions:

“Ahir a la nit va haver-hi un moment en el qual em vaig plantejar ‘què faig jo aquí si aquest home segueix enamorat de la seva dona encara que ella no estigui?‘”. Amb aquestes dures paraules Ana María Aldón s’ha trencat com mai abans en el programa ‘Viva la vida’ reconeixent que en alguns moments se sent vulnerable en veure com el seu marit continua estimant a Rocío Jurado.

Tot i que els col·laboradors han intentat fer-li entendre que Ortega Cano també està enamorat d’ella, la veritat és que Ana María ha deixat sortir tot el que portava dins: “Ells van tenir un amor tan bonic, tan meravellós, tan idíl·lic… això a vegades em porta a pensar què faig jo aquí però la vida ens ha posat als dos en el mateix camí i ens ha donat un fill meravellós”.

La presentadora Toñi Moreno s’ha emportat a Ana María a un altre set perquè tingués una mica més de calma i pogués tranquil·litzar-se: “Tu ets la dona d’Ortega Cano, no és fàcil el que tu estàs fent, estar amb un vidu és molt difícil perquè tenen històries idealitzades sense acabar”.

La col·laboradora de ‘Viva la vida’ ha explicat que des de l’inici de la seva relació va saber on es ficava: “Quan jo vaig arribar a aquesta casa hi havia un quadre enorme de Rocío i aquí segueix, jo no sóc qui per a treure’l ni ho faré mai”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa tres cagarros a agost 22, 2021 | 23:25
    M'importa tres cagarros agost 22, 2021 | 23:25
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa