Ana María Aldón avisa a María Patiño: “Estàs acusant el meu marit de ser un maltractador, tindràs problemes”

Ana María Aldón ha tornat al plató del programa ‘Viva la vida’ després de la polèmica d’aquesta setmana amb el seu marit. La setmana passada la col·laboradora trencava a plorar en confessar que a vegades no trobava el seu lloc en el matrimoni amb José Ortega Cano, una cosa a la qual el torero responia entrant en directe a l’endemà a ‘El programa del verano’.

I dissabte a la tarda, Ana María Aldón s’ha enfrontat a les paraules del seu marit confessant que hi ha hagut una discussió entre ells i que el torero havia acabat demanant-li perdó. Tot i això, la relació entre la dissenyadora i el torero no s’ha vist tan afectada com molts asseguren i Ana María ha sortit en defensa del seu marit.

Aquesta setmana des de ‘Sálvame’ es deia obertament que José Ortega Cano “li donava mala vida” a Rocío Jurado durant el seu matrimoni. Concretament era María Patiño la que assegurava que aquesta informació li havia arribat per Amador Mohedano, unes paraules que el germà de la més gran s’afanyava a negar entrant en directe en el programa.

I ara ha estat Ana María Aldón la que ha desmentit a María Patiño llançant-li a la presentadora un missatge molt clar mirant a càmera: “Estàs acusant el meu marit de ser un maltractador, tindràs problemes i no només amb Amador Mohedano“. A més, ha defensat que ella sap perfectament el que són els maltractaments i “mai permetria una cosa així a casa seva”.

Nou comentari