El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amaia d’OT, angoixada per la fama: “M’atabalo perquè no sé si aquesta vida encaixa amb mi”
  • CA

La vida d’Amaia Romero va canviar radicalment gràcies al seu triomf a Operación Triunfo 17. La jove va representar Espanya a Eurovisió, a més a més, el que va ajudar-la a aconseguir una repercussió internacional molt potent. A dins de l’Acadèmia va enamorar-se i va signar un contracte discogràfic molt desitjat. Ara, gairebé quatre anys després, ha reflexionat sobre la fama en un programa nou de Netflix.

Natalia Ferviú ha interpretat el paper d’una tarotista i li ha llegit el futur a la cantant, que es mostrava entusiasmada. La jove, de només 22 anys, va captivar els teleespectadors amb la seva veu dolça i un caràcter innocent i transparent. Ha passat temps i ha madurat, des de llavors, però reconeix que encara se sent molt insegura: “A vegades sento que aquesta fama em queda gran i que m’ha arribat molt aviat. M’atabala pensar que tinc tota la responsabilitat sobre alguna cosa… Encara sóc una adolescent“.

L’Amaia assegura que encara té sentiments enfrontats quan pensa en la repercussió que ha tingut la seva participació a OT: “Estic en un procés de maduració. Em preocupa arribar als 30 anys i no tenir seguretat ni pau amb mi mateixa. Sóc una persona molt nostàlgica i m’agrada plorant mentre miro fotos o escolto cançons. Sóc una persona molt tranquil·la i no sé si aquesta vida encaixa gaire amb mi… I és que hi ha vegades en les quals ni tan sols jo sé què vull o com sóc, no acabo de conèixer-me a mi mateixa”.

“A vegades penso si realment sé gestionar bé tot això o si sóc una persona que està feta per aquest tipus de vida…”, acaba reconeixent en una entrevista curiosa que li ha servit per fer una introspecció i reflexionar sobre si mateixa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa