El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alexia Rivas, sobre la ruptura amb Alfonso Merlos: “No he fet res dolent”
  • CA

Alexia Rivas va acaparar moltíssima expectació mediàtica en conèixer-se la seva relació amb el periodista Alfonso Merlos, a qui l’enxampaven sent infidel amb ella enmig d’una entrevista. La tercera en discòrdia, la col·laboradora de Telecinco Marta López, va encadenar un plató rere un altre mentre deixava clar que se sentia enganyada i dolguda.

La relació d’Alfonso i Alexia, de 15 anys menys, no va durar massa. Pocs mesos després anunciaven la seva ruptura, el que els ha tornat a col·locar en primera línia. La reportera de Socialité i actual estudiant de Dret ha concedit la primera entrevista després d’haver tallat amb ell.

N’ha parlat a El Español, en una conversa que aprofita per deixar clar que està millor que mai: “Crec que, al final, la vida són etapes. Jo ho he passat malament, però ningú no evitarà que jo segueixi endavant. Estic contenta, bé, necessitava temps per reconstruir-me a mi mateixa i estar més tranquil·la”. “La vida és un canvi constant i, sobretot, quan ets tan jove… Jo només tinc 27 anys. Ara estic oberta a nous projectes, amb ganes de fer coses a televisió també. Cap endavant i súper il·lusionada amb tot el que pugui venir. De moment no tinc cap oferta concreta, però hi ha coses”, assegura.

Alexia Rivas i Alfonso Merlos en una foto d’arxiu / Europa Press

Alguns consideren que Alfonso no ha estat just amb ella. Què n’opina? “Jo no sóc jutge. Què he de dir… Es tracta de la meva persona i no vull ancorar-me en les coses dolentes, ni rebolcar-me en la pena i la tristesa. Al final no he fet res dolent, sóc una noia normal. En la meva vida professional sempre he donat el màxim, ho seguiré fent i així serà. Espero que aviat surtin coses que m’apassionin i m’il·lusionin perquè tinc moltíssimes ganes de donar-ho tot”.

Alguns es pregunten si s’haurà posat en contacte amb Marta López ara que ha tallat amb Merlos? “No, no he parlat amb ella ni amb ningú. Tampoc no he tornat a parlar amb Alfonso. No hi ha cap problema en no tenir relació amb ell. Molt bé, jo estic contenta i miro cap endavant”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa