El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Álex Lequio ingressa a l’hospital per segon cop en una setmana
  • CA

Álex Lequio ha tornat a ingressar a l’hospital i ja són dues vegades en menys d’una setmana. Ana Obregón i Alessandro Lequio van assegurar als periodistes que el fill havia ingressat per una gastroenteritis, el que acabava amb els rumors que especulaven amb una recaiguda del jove en la seva lluita contra el càncer. Els metges van donar-li l’alta i els seus seguidors van tranquil·litzar-se… fins ara, que Lequio torna a estar ingressat.

Aless Lequio / Europa Press

Continua hospitalitzat, ara sí per començar un nou cicle del tractament contra el càncer estrany que pateix des de fa gairebé dos anys. Així ho assegura ‘El Español‘, que ha tingut accés a la informació en exclusiva.

Els fotògrafs han vist l’actriu entrant a l’hospital, però no ha volgut fer declaracions al respecte. Qui sí que ha parlat amb la premsa ha estat el seu ex, el comte Lequio, que ha preocupat amb les seves declaracions: “El càncer és una malaltia llarga i dura… Però Álex està esperançat i nosaltres també, molt esperançats. Tot segueix i no puc dir massa més. Optimisme, això sí”.

Alessandro Lequio a les portes de l'hospital Europa Press

Alessandro Lequio a les portes de l’hospital / Europa Press

Un estat de salut molt fràgil que té tota la família preocupada, amb uns pares que no se separen del costat del fill en uns moments molt durs que semblen no acabar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa