El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els amics d’Àlex Casademunt, culpables de la cancel·lació de l’homenatge
  • CA

Àlex Casademunt va ser un dels cantants que més va triomfar després del pas per Operación Triunfo. El cantant català, però, va morir el passat mes de març en un accident de trànsit quan només tenia 39 anys. La pèrdua va afectar moltíssim la família, els companys de professió i els fans, que omplien la xarxa de missatges de condol. La seva discogràfica va organitzar un concert d’homenatge multitudinari en el que coincidirien els seus companys més famosos, però les restriccions de la pandèmia -i que David Bisbal i Rosa López no poguessin aquell dia- van forçar a posposar-lo. El van passar al mes de setembre, però fa un parell de setmanes els organitzadors van emetre un comunicat en el que anunciaven que havien decidit suspendre’l definitivament. La mare del cantant deia públicament que els havien demanat tornar a canviar la data, el que ells no haurien acceptat: “Per nosaltres ja és prou dur, no volem que ho sigui encara més”.

Ara bé, quins són els motius reals d’aquesta cancel·lació? La família acusa l’organització de l’esdeveniment de no fer prou publicitat, mentre que ells diuen que la culpa la tenen els cantants i amics d’Àlex. La Razón revela que organitzar el concert suposava 150.000 € de despeses als que s’havien de sumar els diners que pretenien cobrar els artistes convidats. Precisament això hauria estat el que més mal hauria fet als familiars de l’Àlex, veure que els seus amics es negaven a actuar en el seu homenatge si no cobraven el seu caixet. Tampoc no ha ajudat que el preu de les entrades fos elevat, 50 € la més barata. Els canvis de data han fet que els fans perdessin l’interès, un motiu més que ha motivat a la suspensió definitiva del xou.

Àlex Casademunt | Europa Press
Àlex Casademunt, en una foto d’arxiu | Europa Press

El mànager del cantant ha concedit unes declaracions molt polèmiques en les que deixa caure que els companys de Casademunt no serien tan bons amics quan no han fet l’impossible per mantenir l’homenatge al seu amic, una acusació que no ha agradat. Natalia, per exemple, ha assegurat que els hauria encantat actuar però que no poden pretendre canviar les dates sense tenir en compte les agendes de cadascú. Sigui com sigui, el concert en record al català queda suspès quan gairebé fa set mesos de la seva tràgica mort.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa