El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els motius reals de la cancel·lació de l’homenatge a Àlex Casademunt
  • CA

Àlex Casademunt va fer-se famós gràcies al seu pas per Operación Triunfo. El cantant català tenia una carrera prou fructífera que va tallar-se en sec amb la seva inesperada mort el passat mes de març. El jove de Vilassar moria en un accident de trànsit amb només 39 anys, una tragèdia que va colpir els seus companys de programa i també els fans. La discogràfica va anunciar llavors que organitzarien un concert amb els seus amics més íntims per fer-li un homenatge, un bon gest que s’ha anat posposant fins al punt de cancel·lar-lo definitivament. La notícia ha suposat una galleda d’aigua freda, ja que els fans del cantant estaven desitjant que arribés el 24 de setembre per poder acudir a l’actuació.

En un primer moment van anunciar que posposaven el concert uns mesos per les restriccions de la Covid, però quina excusa tenen ara per decidir que al final no es faci? En el comunicat no ho expliquen: “Lamentem informar que el concert en homenatge a l’Àlex Casademunt programat per al 24 de setembre queda cancel·lat. Aquesta decisió s’ha pres de manera consensuada amb la seva família i amb totes les parts implicades”.

La revista Semana s’ha posat en contacte amb gent de l’entorn de l’Àlex, que neguen que la decisió tingui a veure amb una qüestió econòmica o una venda d’entrades massa baixa: “Ha estat una suma de diverses raons… No s’han donat les circumstàncies adequades per poder fer-se. Volien fer una cosa gran i no un concert petit, així que finalment han decidit renunciar a la idea”. S’entén, doncs, que part del problema ha estat quadrar les agendes dels cantants participants. No volien fer un concert així sense David Bisbal o Rosa López, per exemple, que ja havien anunciat que no podrien assistir. Al final no cantarà ningú ni es farà cap tribut similar, el que ha deixat molt sorpresos als fans del cantant. Sis mesos després de la seva mort, sembla que l’homenatge dels companys haurà d’esperar… si és que arriba.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa