El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandro Sanz, a quiròfan per una operació de la vista
  • CA

Alejandro Sanz anunciava fa pocs dies que tornarà als escenaris la pròxima tardor amb una gira pels Estats Units, una boníssima notícia per als seus fans després de més d’un any de confinament sense concerts en directe. L’artista s’està preparant per oferir un show que demostri que ha valgut la pena esperar, tal com ha reconegut. Abans d’anar-hi, però, també oferirà actuacions a Espanya aquest estiu.

Ara bé, mentrestant ha aprofitat per sotmetre’s a una operació que faria temps que necessitava. La revista Semana ha sabut en exclusiva que l’estrella musical ha estat operat dels ulls: “Persones del seu entorn confirmen que Alejandro s’ha sotmès a una operació per millorar la seva vista i reduir les diòptries que l’obliguen a portar ulleres des de fa dècades”. S’hauria operat, segons la publicació, a l’Hospital Universitari Central d’Astúries: “L’ha operat el cap del servei d’Oftalmologia d’allà, que és un metge prestigiós i és considerat com una eminència en aquesta especialitat”.

El cantant ha trobat el moment ideal per passar per quiròfan i dir adéu a les ulleres que tant el molesten. Ell mateix revelava a Instagram fa uns mesos que les perd “unes 4.354 vegades al dia”. Alguns seguidors li proposaven que les dugués lligades amb una corda, però sembla que el cantant ha optat per una solució més radical.

El resultat hauria estat un èxit, segons la revista, una informació que publiquen abans que el cantant hagi comentat res al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa