El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandro Sanz, molt afectat per la mort prematura d’un familiar
  • CA

Alejandro Sanz ha patit una pèrdua i s’ha mostrat completament trencat. El cantant ha volgut compartir la seva pena amb els seguidors i ha publicat un post en el seu perfil d’Instagram que ha colpit molt. El seu cosí ha mort aquest divendres després d’una llarga malaltia, el que l’ha deixat destrossat: “Se’m fa difícil parlar quan la impotència i la pena m’envaeix. Avui el món seria més maco i generós si t’hagués retingut amb nosaltres… la teva família, els teus amics i tots aquells que t’estimem incondicionalment. Qui em coneix sap que per mi la meva família, el meu clan, ho és tot. I aquest tot està incomplet”.

Alejandro i el seu cosí David haurien compartit molts bons moments durant la seva infància, el que recorda amb nostàlgia i un somriure. Ara bé, també deixa clar que no s’esperava que acabés morint tan aviat: “No sé si l’esperança ens ha jugat una mala passada o si has estat tu, que t’agafaves a la vida amb tota la teva força i tot el teu cor. Per això ens ha costat tant acomiadar-nos de tu, David, el meu cosí. El meu estimat cosí. Un ésser meravellós amb qui tot el que vaig compartir va ser bo”.

Alejandro Sanz acomiada el seu cosí, mort després d’una llarga malaltia / Instagram

La família del cantant sempre s’ha mostrat molt unida, un autèntic clan com diu ell que no es deixen anar la mà mai: “Ha marxat estimat i acompanyat en tot moment. Gravat en la meva memòria l’última frase que em va dir: “L’única cosa que importa en aquesta vida són les bones persones”. I tu, David, ho has estat. T’estimo i t’estimem“, recalca un Alejandro Sanz ferit que ha rebut l’estima de companys de professió, famosos i també gent anònima que ha volgut mostrar el seu condol en un moment tan dolorós i tan dur per a ell i tota la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa